Brifa Maling

Udendørs

Murmaling giver ikke bare et nyt udseende på hus og hjem... det forsyner også bygningen med en klimaskærm, som dag ud og dag ind skal kunne klare det skandinaviske vejrlig. Og sørge for at muren kan ånde. Er grunden i orden holder murmalingen fra Brifa dit hus pænt og præsentabelt uden vedligeholdelse i mange år. Udendørsmalingerne findes i en serie af traditionelle og populære farver.

Murmaling kompletteres med specialprodukter som sokkelmaling og tagmaling, der fuldender udendørsserien sammen med den omfattende serie af træbeskyttelser.

Beskyttelse af træ

Træbeskyttelse til alle former for træværk til både gør-det-selv folket og industrien leveres i kvaliteter der imødekommer de skrappeste krav om langtidsholdbarhed, lysægthed, diffussionsåben, råd- og svampebeskyttelse. De supereffektive træbeskyttelser er meget lette at anvende og dit træværk får en solid og vejrbestandig overflade, der holder sig pæn i mange år frem.

Træbeskyttelserne findes både i olie- og vandbaserede versioner, som indeholder de samme gode egenskaber og beskytter dit træværk lige effektivt.

Brifa markedsfører træbeskyttelser under private label og mærkevarenavne blandt andet:

Solignum

Træbeskyttelse gennem generationer. Solignum er varemærket alle husker - når det drejer sig om træbeskyttelse. Kvalitet gennem alle årene samt en effektiv relancering af det kendte produkt i vandbaseret udgave har igen placeret Solignum på hylderne.