Brifa Maling

Indendørs

Dagligt er vægge, gulve og lofter i vores bevidsthed. Vi nyder de rum, som vi opholder os i. Vi føler glæde, tryghed og kreativitet i det rette omgivelser... i de rette farver! Det være sig derhjemme, i fritidsboligen, på kontoret eller arbejdet.

De indendørs maleprodukter fra Brifa er baseret på årelang erfaring og samarbejde med forbrugere, industri og detailhandel.

Programmet for indendørsprodukter er derfor sammensat specielt til at møde de krav, der stilles til indeklima og arbejdsmiljø i de skandinaviske lande - uden at gå på kompromis med modefarver, indretningstrends og holdbarhed.

Brifa palette

Brifa har specielt udviklet en række farver - i en palette - som kan kombineres på kryds og tværs. Hermed kommer vægge, paneler, døre og vinduer i stuer, køkkener, kontorer osv. til at gå op i en højere enhed. Palettefarverne sikrer et smukt og harmonisk resultat. Rækker farverne i paletten ikke til behovet - så kan alle malinger tones i samtlige NCS-kulører, i praksis millionvis af farver.

Lak

Knaldhårde laktyper med varierende udvalg af glansgrader møder den stadigt stigende efterspørgsel for lakerede gulve og overflader. Nu er udvalget forøget med egenskaber som hvidpigmentering, UV-filtre og supermat interiørlak (usynlig).

Velegnede til et utal af områder fra de præsentable gulve til dækket på båden med hårdt slid og masser af saltvand. Spisebordet, brugsting og møbler er også oplagte emner til lakering.

Før der males

Før der males er der ofte brug for en lang række følge- og supportprodukter til at rengøre, klargøre og reparere grunden. Brifa har derfor sammensat et sortiment af alle de gængse produkter der er brug for før der males. Foruden de sædvanlige grundere forefindes specialgrundere, filla-produkter, klæbere og ikke mindst maleværktøjer.

Et godt grundlag er fundamentet for et godt resultat - og med maling fra Brifa er resultatet til at få øje på... kvalitet i hver en dråbe!